14 Ocak 2019 Pazartesi

Subaru STI S209


Subaru, Detroit otomobil fuarı sırasında STI tarafından üretilen özel bir modelini tanıttı. 200 adet üretilmesi planlanan aracın A.B.D.'ye özel olduğu açıklanırken gövde rengi seçenekleri mavi ve beyaz ile sınırlı.

Dışarıdan bakıldığında gövde rengine göre gümüş veya altın renkli olan 19 inç çaplı BBS jantlar, splitter, genişletilmiş çamurluklar, ön bölümde sunulan deflektörler, dörtlü egzoz çıkışı, açısı ayarlanabilen karbon fiber spoiler, difüzör, genişletilmiş dörtlü egzoz çıkışları ve S209 logolarıyla dikkat çeken araçta tavan da karbon fiberden üretilmiş.

İç mekanda süet döşemeler, alt kısmı düzleştiriliş direksiyon simidi, Recaro koltuklar, metal pedal seti ve bolca S209 arması dikkat çekerken kırmızı trim parçaları da görülebiliyor.


Bilstein amortisörlere sahip süspansiyon ve Brembo kaliperlere sahip fren sistemi elden geçirilen otomobilde sürücü tarafından ayarlanabilen tork dağılımlı dört tekerlekten çekiş sistemi ve limitli kaydırmalı ön ve arka diferansiyeller görev yapıyor.

HKS tarafından üretilen turbo beslemeyle donatılan 2.5 litre hacimli Boxer motorun gücüyse yaklaşık 345 beygir. Bu arada aracın 265 tabanlı lastikleri de Dunlop tarafından özel olarak geliştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder