15 Ocak 2019 Salı

Infiniti QX Inspiration


Bu yıl Detroit otomobil fuarı konsept araçlar açısından verimli geçmiyor olsa da bazı üreticiler bu trendi tersine çevirmek istoypr. Bahsi geçen firmalardan birisi olan Infiniti, organizasyonda elektrik motorlu bir SUV konsepti sergiliyor.


Teknik verileri henüz açıklanmamış olan çift elektrik motorlu otomobil yüksek burun yapısı ve ince LED farlarıyla bir konsept olduğunu gizlemiyor. Hem önde hem de arkada marka ismi arkadan aydınlatılmış olarak görülebilirken dev jantlar ve yan aynalar yerine geçen kameralar profilden görünümü güçlü kılmış.


İnce cam alanlarına sahip olan otomobilin A sütunu gizlenirken geriye doğru açılan arka kapılar nedeniyle B sütunu kullanılmamış. İnce yapılı LED stoplar, küçük bagaj kapağı camı ve dev tamponun görünümü bu kısmı dinamik kılmaya yetmiş.


Dört kişilik iç mekanda direksiyon üzerinde yer alan gösterge paneli dahil birçok yüzey dokunmatik özellik sunarken açık renkli döşemeler ferahlık hissini artırmış. Panoramik cam tavanın jaluzi benzeri gölgeliği ve hem kapı eşikleri hem de arka konsolda kullanılan mermer ilginç birer detay olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder