14 Ocak 2019 Pazartesi

Volkswagen Passat


Volkswagen, Kuzey Amerika pazarında sattığı Passat'ı yeniledi. Yeni bir model olduğu belirtilse de aslında geniş bir makyaj operasyonundan geçen otomobil global Passat modellerine daha yakın bir görünüm yakalamış.

Genişleyen ön panjuru farlara bağlanan Volkswagen yeni jantlar ve R Line donanımında siyah renkli trim parçalarına yer vermiş. Aracın yanından yatay yerleşimli stoplarına kadar uzanan karakter çizgisinin yanında ince yapılı spoiler ve kromajlı sahte egzoz çıkışları sunulan yenilikler arasında.


İç mekanı da güncellenen otomobilde analog gösterge paneli, eski direksiyon simidi ve manuel havalandırma kumandaları kullanılıyor olsa da tamamı dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ve ön yolcunun önünde havalandırma ızgaralarını bağlayan trim parçası güncellenen bölümler.

Kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip benzinli motor bulunan otomobil 175 beygir güç, 280 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman gücü ön aksa iletiyor.

4 yorum:

  1. Firmalar Amerika versiyonlarında neden elektirikli el freni kullanmıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı düşürebilmek için. 2 litre turbo motorla 25.000 Dolar başlangıç fiyatı var Passat'ın orada. Dolayısıyla dijital klima bile standart değil.

      Sil
  2. Abd deki passat nesilleri sanırım bu taraftan bağımsız ilerliyor. Bu yeni çıkan buradaki guncel passattan daha kötü bence. Kaldi ki buradaki passatın yenilenmesine daha zaman var sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzey Amerika'da birçok araç Avrupa'daki ismini kullansa da çok farklı temeller kullanıyor. Passat da bunlardan biri. Orada hem eski platformu kullanıyor hem de daha büyük. Avrupa'da Passat bu yıl makyajlanacak.

      Sil