15 Ocak 2019 Salı

Nissan IMs


Sedan ve liftback modellerin geleceği, SUV'ler nedeniyle karanlık görünüyor. Bunun farkında olan bazı markalar da yüksek yapılı araçlarını klasik şekillerde sunarak bu gövde çeşitlerinin hayatta kalması için çalışıyor. İşte o markalardan bir tanesi ve konsept aracı.


Köşeli hatlara sahip olan IMs, ince yapılı LED aydınlatma grubu, 22 inç çaplı jantlarının tasarımı, gizlenmiş kapı kolları, yan aynalar yerine geçen ve gizlenebilen kameralarla bir konsept olduğunu belli ediyor. Arka kapıları geriye doğru açılan otomobilde B sütunu bulunmuyor.


İç mekanında oval bir direksiyon simidi ve bir sürü dijital ekran görev yapan otomobil ince sütunlar ve büyük cam tavan sayesinde ferah bir yaşam alanı sunuyor. Arka koltuk 3 kişilik olsa da kenarlarda yer alan sırtlıklar katlanarak ortadaki bölüm için büyük kol dayanakları halini alabiliyor.


Bir çift elektrik motoruna sahip olan konsept 490 beygir güç, 800 nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekişli modelin 115 kWh kapasiteli pillerinin 610 km üzerinde menzil sunduğu belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder