4 Mart 2018 Pazar

BRABUS 800


Mercedes modifikasyonunda aklımıza gelen ilk markalardan olan BRABUS, Cenevre'de sergileyeceği otomobillerden bir tanesini tanıttı. E 63 S temelleri üzerine geliştirilen otomobil 800 beygir gücünde.

Dışarıdan bakıldığında sade bir görünüme sahip olduğu söylenebilecek olan otomobilde yeni bir ön panjur, 21 inç çaplı jantlar, farklı egzoz çıkışları, difüzör ve spoiler gibi detaylar görülebiliyor. Ayrıca dış mekanda farklı parçalar karbon fiberden üretilmiş olarak alınabiliyor.


İç mekana geçildiğinde kişiye özel deri döşemeler kullanılabildiği görülebilirken  gösterge panelinde yer alan grafiklerle oynandığı da belirtiliyor. Bu bölümde paspaslardan kapı kilidi pimlerine kadar birçok parça BRABUS logosuna sahip olacak şekilde alınabiliyor.

Kaput altında çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 motor bulunmaya devam etse de ünite artık 800 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan sedan, 0'dan 100 km/s sürate 3 saniyede ulaşabilirken station wagon kardeşte aynı iş 3.1 saniyede tamamlanıyor. Her iki aracın da maksimum sürati şimdilik 300 km/s'te sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder