5 Mart 2018 Pazartesi

Mercedes-AMG C43 4MATIC


Mercedes C Serisi'nin makyajıyla birlikte yeni motor seçenekleri de tanıtılmıştı. Zaman geçtikçe bu seçenekler arasına üst güç segmentlerinde olan versiyonlar ekleniyor. Konusu geçen araçlardan ilki C43 oldu.

Yenilenen farlar ve stoplarla birlikte elden geçirilen tamponlara da kavuşan otomobilde 18 veya 19 inç çaplı jantlar alınabiliyor. Bagaj kapağı üzerinde ince bir spoiler dikkat çekerken ön panjur da yenilenmiş. Arka tampon altındaysa difüzör ve dörtlü egzoz çıkışları görülebiliyor.


İç mekanda gördüğümüz yenilikler makyajla birlikte gelmişti. Bunlar arasında dijital gösterge paneli ve daha geniş bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Karbon fiber trim parçaları, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti ve sportif koltuklar da modelle birlikte alınabiliyor.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli V6 motor kullanılan aracın gücü 390 beygire yükselmiş. 520 Nm torksa 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi gibi korunmuş. 0'dan 100 km/s sürate 4.7 saniyede çıkabilen (Estate: 4.8 saniye) aracın maksimum süratiyse 250 km/s'te sınırlandırılmış.

2 yorum:

  1. "Aracımızın kalkış kontrolü var. Dolayısı ile böyle güzel güzel kalkıcaz ve Şafağ'ı piste gömiceez." Ahahahahahaahahah yarıldım ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)

      Aslında gerek yok kalkış kontrolüne. İlk denemede kullanmadım, yine önde bitirdi.

      Sil