14 Kasım 2011 Pazartesi

Jeep Liberty Arctic Edition


Jeep, Wrangler’ın ardından Avrupa’da Cherokee ismiyle satılan Liberty için de Arctic donanım paketini sunmaya başladı. Teknik bir yenilik sunmayan bu paket sadece görünüm ve donanımda ufak değişiklikler barındırıyor.

İki adet gri tonu, beyaz ve buz mavisi gövde rengi seçenekleriyle sunulan araçta 16 inç çaplı, siyah renkli jantlar, Arctic logoları, siyah kaput kaplaması, koyulaştırılmış camlar ve farlar standart olarak sunuluyor.

İç mekanında metalik gri renkli kaplamalarla birlikte piyano siyahı kaplama da dikkat çekerken donanıma ısıtmalı ön koltuklar eklenmiş. Dokunmatik ekrana ve 9 adet hoparlöre sahip olan Infinity ses sistemiyle birlikte deri döşemeyi de donanıma ekleyen Jeep, turuncu dikiş iplikleri ve koltuk sırtlıklarındaki özel logoları da pakete dahil etmiş.

Kaputunun altında bir yenilik barındırmayan aracın 3.7 litre hacimli v6 ünitesi 210 beygir güç 319 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemini de standart olarak sunan Liberty Arctic Edition Sport donanım seviyesi temelleri üzerine geliştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder