18 Kasım 2011 Cuma

Volkswagen Beetle R


Volkswagen, Frankfurt otomobil fuarında tanıttığı üretime hazır Beetle R konseptini Los Angeles'a da getirdi. Aracın teknik bilgilerini açıklamaktan kaçınan firma iç mekan fotoğraflarını da sonunda paylaştı.

Sportif görünümlü ön ve arka tamponlar, xenon ve LED teknolojilerini barındıran aydınlatma grubu, 20 inç çaplı jantlar, geniş yan etekler, ek hava çıkışlı motor kaputu, arka spoiler, difüzör ve dört çıkışa sahip egzoz sisteminin yanında siyaha boyanan tavan ve yan aynalarla da sportif görünüme katkıda bulunan tasarımda mavi renkli fren kaliperleri dikkat çekiyor.


İç mekana geçildiğinde "R" logolu kafalıklara sahip dört koltuk, yüksek yan desteklere sahip ön koltuklar, piyano siyahı konsol kaplamaları, deri döşeme, logolu kapı eşikleri, yer yer kullanılan alüminyum ve orta konsolun üzerine yerleştirilen yağ sıcaklığı, turbo basıncı ve kronometre göstergeleri dikkat çekiyor.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli bir motorla donatılan aracın motor gücü hakkında kesin bir bilgi verilmese de çıtanın 250 beygir altına inmeyeceği tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder