17 Kasım 2011 Perşembe

Ford Flex


2011 Los Angeles otomobil fuarında makyajlı versiyonu tanıtılan araçlar arasına Ford Flex de katıldı. Görünümü daha da köşeli bir hale gelen aracın motor teknolojisinde yenilikler var.

Makyaj operasyonu ön yüzünde yoğunlaşan Flex, yenilenen farları ve ön panjuruyla daha köşeli bir hale getirilirken tampona entegre sis farları yuvarlatılmış. Arka tarafında büyük bir değişim yaşamayan aracın jant seçenekleri zenginleştirilmiş.


İç mekanında da güncelleme işlemine gidilen Flex'in dijital gösterge tablosu sürücünün isteğine göre düzenlenebilirken orta konsol daha sade ve şık bir hale getirilmiş. Otomobilin donanımında ayrıca SYNC ve MyFord Touch isimli sistemler eklenmiş.

İki adet benzinli motor seçeneğine sahip olan aracın her iki motoru da 3.5 litre hacimli. Atmosferik emişli versiyonu 285 beygir güç 344 Nm tork üretebilirken turbo beslemeyle birlikte blok 355 beygir güç, 476 Nm tork üretebiliyor.

Her iki motor versiyonu da dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen aracın önden çekişli modeli sadece atmosferik emişli üniteyle sunuluyor. Bütün araçlar 3 sıra koltuğa ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder