22 Mayıs 2010 Cumartesi

Ford Flex Titanium




Ford, A.B.D. pazarına Titanium donanım seviyesini Flex ile tanıtıyor. Avrupa'da Titanium X ile birlikte en zengin donanımlı modelleri belirten bu isim Kuzey Amerika pazarında da aynı görevi üstlenecek.

Flex Titanium'u kardeşlerinden ayırmaksa oldukça kolay. Sadece sırmızı, beyaz, siyah ve gri renklerde sunulan otomobilin sütunlarıyla birlikte tavanı siyah renkli. Farlar, stoplar, sis farları ve camlar karartılmışken kaputun önüne "Flex" yazısı eklenmiş. Ön panjur ve bagaj kapağında bulunan süslemeler koyulaştırılmış kromdan üretilirken jantlar 20 inç çaplı.

Lüks donanıma sahip büyük crossover modelinin iç mekanını da farklılaştırmak isteyen Ford kapı eşiklerine ışıklandırmalı Flex yazıları eklemiş. Koltuklarda deri ve Alcantara döşemeler dikkat çekerken HD radyo ve elektrikli katlanabilen üçüncü koltuk sırası standart donanımda yerini almış.

3.5 litre hacimli v6 motoru 262 beygir güç, 336 Nm tork üretebilen aracın aynı hacimli fakat turbo beslemeyle donatılan motoruysa 335 beygir güç, 474 Nm tork üretebilmekte. Önden çekişli olan araçlarda dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak sunulurken 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart donanımda bulunuyor.

1 yorum: