20 Mayıs 2010 Perşembe

Irmscher Astra i1600



2009 yılında piyasaya çıkan Opel Astra J temelli modifikasyon çalışmaları yavaş yavaş tanıtılmaya başlandı. Birkaç gün önce Steinmetz tarafından tanıtılan gövde kitinin ardından Irmscher de bu araç için hazırladığı modifikasyon paketini tanıttı.

Dış mekanında yapılan değişikliklerde aşırıya kaçılmadığını söyleyebiliriz. Ön tamponun altına küçük bir ek parça yerleştirilirken ön panjurun üzerine "i1600" armalı karbon fiber çubuk eklenmiş. Yan etekler hafifçe genişletilirken bagaj kapağının üzerine daha büyük bir spoiler yerleştirilmiş.

18 ile 20 inç arasında değişen çaplarda jant seçenekleri bulunan otomobilin arka tamponunun alt kısmına bir difüzör yerleştirilirken egzoz sistemi dört çıkışlı hale getirilmiş.

Gövde için değişik şekil ve büyüklükte çıkartmalar sunan Irmscher iç mekanda sportif koltuklarla kapı içi ve orta kol dayanağı için deri döşeme sunuyor.

Süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılan otomobilin motorunda da modifikasyona gidilmiş. Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motor üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda 200 beygir güç, 295 Nm tork elde edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder