20 Mayıs 2010 Perşembe

DMC Lamborghini Murciélago LP640 Quattro Veloce




Alman modifikasyon firması DMC, Lamborghini Murciélago LP640 için geliştirdiği kiti tanıttı. Quattro Veloce adlı kit hem görsel hem de motor modifikasyonu sunuyor.

Hava akışının iyileştirilmesi için ön tamponun tasarımı yenilenirken burada bulunan hava girişleri çok daha iddialı bir görünüm sunmaya başlamış. Arka kısımda dev bir spoiler bulunurken arka tamponun altında bulunan difüzör neredeyse stop lambalarına kadar uzanıyor. Tamamı karbon fiberden üretilen parçalardan birisi de yenilenen bagaj kapağı.

Kırmızı renkli karbon fiber kafesle örtülmüş olan 6.5 litre hacimli v12 motor 670 beygir güç, 660 Nm tork üretebiliyor. Maksimum sürati 342 km/s olarak açıklanan otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 3.2 saniye sürüyor.

Aracın evinizden alınıp montajın yapılacağı Düsseldorf'a ulaştırılması, kitin uygulanması ve otomobilin geri yollanmasını kapsayan paket 59.900 Euro seviyesinden başlayan fiyatlara sahip. 40.000 Euro ekstra ücret ödeyerek karbon fiber koltuklar, beyaz karbon fiberle kaplanan jantlar ve özel deri döşemeyle donatılabilen otomobile kiti kendiniz uygulamak isterseniz fiyatta 20.000 Euro indirime gidiliyor.

4 yorum:

  1. güzel araba. Istanbul trafiginde de ne güzel gider
    :)

    YanıtlaSil
  2. Hem de nasıl. Ortalama sürati 26 km/s olurken sürücüsünün beli için üç gün masaj gerekir :)

    YanıtlaSil
  3. aman hocam, cok dur-kalka gelmez boyle motorlar. yaziktir.

    YanıtlaSil