13 Eylül 2011 Salı

Jeep Wrangler Arctic



Jeep, Wrangler modeline yeni donanım seçenekleri eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Call of Duty: MW3 Special Edition isimli özel versiyonu tanıtan firma şimdi de Arctic modeliyle karşımızda.

Teknik yeniliği bulunmayan bu Wrangler modelinde tasarım detaylarında da çok az değişiklik yapılmış. Buz mavisi gövde rengiyle sunulacak olan araç üzerinde özel Arctic logoları ve 17 inç çaplı, siyah renkli jantlar bulunuyor. Çamurlukları da gövde rengine boyanan aracın tampon ve basamaklarıysa siyah.

İç mekana geçildiğinde yarı kumaş, yarı deri koltuklarda kullanılan turuncu renkli süsleme ve dikiş iplikleri dikkat çekerken Arctic logoları gösterge tablosu ve koltuk sırtlıkları gibi yerlerde kendilerini gösteriyor.

Wrangler ve Wrangler Unlimited gövde seçenekleriyle sunulacak olan araçta yeni tanıtılan 3.6 litre hacimli v6 motor, 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulurken 2.8 litre hacimli turbo Diesel motor 6 ileri vitesli manuel şanzımanla satılacak. Benzinli motoru 285 beygir güç üretebilirken Diesel ünite 200 beygir gücünde. Maksimum tork değerleri de sırasıyla 347 ve 410 Nm olan motorların turbo Diesel olanında otomatik şanzıman opsiyonel olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder