26 Kasım 2011 Cumartesi

BRABUS M Serisi


Mercedes'in yaz aylarında tanıttığı yeni M Serisi, BRABUS tarafından hazırlanan gövde kitiyle donatıldı. 3 litre hacimli turbo Diesel motor için modifikasyon kiti de sunan firma diğer modeller için geliştirdiği modifikasyon parçalarını, yeni gövde parçalarıyla birlikte sunacak.

Daha köşeli bir tasarıma sahip olan ön tamponun alt kısmına bir de splitter ekleyen BRABUS yan etekleri de yenilemiş. Araç için sunduğu jant çapları 18 ile 22 arasında değişen firma bagaj kapağına daha büyük bir spoiler yerleştirirken arka tampon altına bir difüzör eklemiş.

Yan eteklerin altına ışıklandırma ekleyen BRABUS'un iç mekan için sunduğu aksesuarlar logolu paspaslar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları, değişik renklerde deri döşeme ve karbon fiber kaplamalar olarak sıralanabilir.

ML350 BlueTEC 4MATIC için hazırlanan BRABUS ECO PowerXtra D6S isimli modifikasyon kitiyle aracın turbo Diesel motorunun gücü 306 beygire, torkuysa 690 Nm'ye yükseltilebiliyor. Maksimum sürati 229 km/s'e ulaşan SUV 0'dan 100 km/s sürate 6 saniyede çıkabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder