25 Kasım 2011 Cuma

Hofele Cayster GT 670


Porsche Cayenne için hazırlanan gövde kitlerine bir yenisi eklendi. Hofele tarafından hazırlanan kit ile birlikte gelen parçaların büyük çoğunluğu araç üzerinde değişiklik yapılmadan doğrudan gövdeye eklenebiliyor.

Çamurlukları her iki taraftan da 25 mm genişletilen aracın ön tamponunun alt kısmında da eklemeler bulunuyor. Ön panjurunda metal ızgaralar kullanılan aracın kaputunda da karbon fiber eklentiler var. Arka tamponuna bir difüzör eklenen Cayenne’in bagaj kapağında bulunan spoiler de büyümüş. Ön tamponda bulunan hava girişlerine karbon fiber çerçeveler ekleyen Hofele 20, 21 ve 22 inç çaplı jantları donanıma eklemiş.

Egzoz çıkışları da yenilenen otomobilin süspansiyon sisteminde yapılan değişiklikler sonucunda yükseklik 40 mm’ye kadar azaltılabilirken iç mekanda deri döşeme ve karbon fiber kaplamalardan oluşan tipik modifikasyon paketi sunuluyor.

Kaput altında yapılan yeniliklere 3 litre hacimli v6 turbo Diesel motorla başlayan Hofele bu üniteden 315 beygir güç, 650 Nm tork elde etmeyi başarmış. Bir diğer modifikasyon kitini Cayenne S Hybrid modeline uygulayan firma bu araçtan da 481 beygir güç, 737 Nm tork alabilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder