21 Kasım 2011 Pazartesi

Honda CR-V


Honda'nın başarılı satış rakamlarına ulaşan SUV modeli CR-V yenilendi. Sportif hatlarıyla dikkat çeken yeni araç tanıdık motorlara sahip olacak.

Uzun ve sivri bir ön tampona sahip olan aracın şişirilmiş çamurlukları daha güçlü bir görünüm sunuyor. İç mekanı sade bir görünüm sunan aracın gösterge tablosunun ortasında büyük bir hız göstergesi bulunurken diğer göstergeler daha küçük tasarlanmış.


Yeni modelde bulunan donanımlardan bazıları çok açılı geri görüş kamerası, Bluetooth bağlantısı, renkli bilgi ekranı, ekonomik sürüş göstergesi ve cep telefonuna gelen yazılı mesajları okuyabilen ses sistemi olarak sıralanabilir.

İki ve dört tekerlekten çekişli versiyonları üretilecek olan CR-V'nin A.B.D.'de tanıtılması nedeniyle ilk etapta Diesel motoru bulunmuyor. 2.4 litre hacimli benzinli motoru 185 beygir güç, 221 Nm tork üretebilen araç 5 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip. İlerleyen haftalarda Honda'nın, Avrupa pazarı için 2.2 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılan CR-V'yi de tanıtması bekleniyor.

6 yorum:

  1. önü biraz kia sportage

    YanıtlaSil
  2. arkası volvo xc90. hafiften andırma yine. bence kendi kimliğini kaybetmiş araç.

    YanıtlaSil
  3. aslında arkası eski cr-v ve insight karışımı. bence arkası gayet honda

    YanıtlaSil
  4. Birçok araca benzetilebilir arkası fakat şöyle bir şey var ki bu kısım hafif şişmanca durmuş.

    YanıtlaSil
  5. Honda, şu CR-V'ye tasarlıdığına benzer bir konsol'u yeni Civic'e tasarlasaydı, bugün Si almak için gün sayıyor olacaktım.

    YanıtlaSil