24 Kasım 2011 Perşembe

ACS6 5.0i



Alman marka BMW'nin şık coupé modeli 6 Serisi modifikasyon firmalarının favori araçları arasına girdi bile. Bu firmaların başında yer alan AC Schnitzer, daha önce Cabriolet modelini tanıttığı aracın üzeri açılmayan versiyonunu da gün yüzüne çıkarttı.

Ön tampon ve panjur için metal ızgaralar sunan firma ön tamponun altına bir splitter eklemiş. BMW'nin 20 inç çaplı jantlarından %30 oranında daha hafif olduğu açıklanan 21 inç çaplı örnekler otomobile eklenirken arka tamponun alt kısmına da etek eklenmiş. Yenilenen egzoz sisteminin çıkışlarını da yeniden şekillendiren AC Schnitzer bagaj kapağı üzerine yerleştirdiği spoilerin ortasına bir de geri görüş kamerası eklemiş.

İç mekanda sportif tasarıma sahip, süet kaplı direksiyon simidi, yeni i-Drive kontrol düğmesi, alüminyum pedal seti, paslanmaz çelik kapı eşiği kaplaması ve kadife paspas seti sunan firma ön aksta kullanılan fren kaliperlerini de güçlendirebiliyor.

650i temelleri üzerine geliştirilen aracın çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 540 beygir güç, 750 Nm tork üretebiliyor. Maksimum sürati 325 km/s'i bulan aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 4.3 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder