25 Kasım 2011 Cuma

Subaru Impreza WRX STI S206


Subaru, sportif sedan modeli Impreza WRX STI'ın Japonya pazarına özel bir versiyonunu tanıttı. Görünüm olarak standart modele oranla farklılıklar sunan aracın yol tutuşu da iyileştirilmiş.

Ön tamponu hafifçe makyajlanan otomobile karbon fiberden üretilen splitter eklenirken ön çamurlukların üst kısımlarında havalandırma delikleri açılmış. Dört bir yanı STI ve S206 logolarıyla bezenen otomobilin jantları 19 inç çaplı.

NBR Challenge Paketi adı altında bir performans paketiyle de donatılabilen araç, bu opsiyon seçildiğinde siyah renkli jantlar, açısı ayarlanabilir büyük, karbon fiber arka spoiler, Nürburgring arması ve karbon fiber tavan ile birlikte geliyor.


Süspansiyon sistemi standart modellere oranla güçlendirilen S206 iç mekanda Recaro marka koltuklar, kırmızı emniyet kemerleri, paslanmaz çelik kapı eşik kaplamaları, sınırlı üretim plakası, deri döşeme ve kontrast renkte dikiş ipliklerine sahip.

Brembo'dan alınan fren sisteminde de küçük modifikasyonlar yapılan aracın motorunda da sürüşü daha sportif hale getiren küçük modifikasyonlar yapılmış. İç mekan gibi motor bölümünde de S206 ve STI logoları dikkat çeken otomobilin büyük bir turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 320 beygir güç, 430 Nm tork üretebiliyor.

Elektronik yardımcıları da aracın sürücüsüne biraz daha özgürlük tanıyacak şekilde modifiye edilirken üretim rakamının 300 adetle sınırlı olacağı açıklandı. NBR Challenge paketi ile donatılan 100 aracın tamamı satılırken fiyatlar resmi olarak açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder