1 Mart 2010 Pazartesi

Lumma CLR X 650 M



2010 Cenevre otomobil fuarı yaklaştıkça, üreticiler de hazırladıkları yeni araçları birer birer gün ışığına çıkarıyorlar. Bu araçlardan birisi olan Lumma CLR X 650 M'i daha önce de tanıtmıştım.

Üç hafta önceki tanıtım sonrasında boş durmayan Lumma çalışanları aracın ön ve arka tamponunu hafifçe makyajlamışlar. Önceki haberimde yatay olan LED gündüz farları yeni tamponla birlikte yanlara dikey olarak yerleştirilirken yenilenen arka tamponun altında bulunan egzoz çıkışlarının her biri 100 mm çaplı.

23 inç çaplı jantlarının çevresindeki lastiklerin tamamı 315 mm genişliğinde olan aracın fren sistemi modifiye edilirken süspansiyon sistemi de yenilenerek yükseklik 40 mm azaltılmış.

Otomobilin iç mekanında sunulan modifikasyonlar da oldukça şık bir görünüm sunmakta. Turuncuya boyanmış karbon fiber kaplamalar beyaza boyanmış alüminyum pedal takımıyla kontrast oluşturmakta. Hız göstergesinde 360 km/s'i görebildiğiniz yeni gösterge tablosu, yeniden şekillendirilmiş direksiyon simidi, süet döşemeler ve kapı eşiklerine eklenen ışıklı "CLR X 650 M" logoları dikkat çeken diğer detaylar.

Aracın motor ve performans özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder