28 Şubat 2010 Pazar

Lumma CLR 700 GT



2009 yılının Kasım ayında skeçleri basına dağıtılan Lumma CLR 700 GT'nin resmi fotoğrafları da paylaşıldı. Techart'ın Concept One modeli gibi Porsche Panamera Turbo temelli bir otomobil olan CLR 700 GT, 2010 Cenevre otomobil fuarında sergilenecek.

Köşeli hava emiş alanlarına sahip ön tamponunda LED gündüz farları bulunan otomobilin çift renkli yan etekleri, genişletilmiş çamurlukları, ek havalandırma kanallı kaputu, 21 inç çaplı jantları, ve bagaj kapağı üzerindeki spoileri sportif görünümü pekiştiriyor. Bütün çamurluklarının arkasına havalandırma delikleri eklenen aracın arka tamponunun alt kısmında bir difüzör ve her birinin çapı 100 mm'yi bulan dört egzoz çıkışı bulunuyor.

Fren sistemi modifiye edilen otomobilin süspansiyon sistemi de 35 mm alçaltılarak yol tutuşa katkı sağlanmış.

İç mekanı baştan aşağıya kırmızı renkli olan otomobilin koltuk ve kapı içlerinde baklava desenli deri ve gri dikiş iplikleri kullanılmış. Tavanı Alcantara kaplanan otomobilde kadife paspaslar bulunmakta. Kapı eşiklerinde ışıklandırmalı "CLR 700 GT" logoları bulunurken çeşitli noktalarda süet kaplama da dikkat çekiyor.

Aracın 4.8 litre hacimli v8 motorunun üst kapağını kırmızı renki olanıyla değiştiren Lumma Design, çift turbo beslemeye sahip olan motorun gücünü 700 beygire yükseltmiş.

Gövdesinin büyük kısmı karbon fiber ve kevlarla kaplı olan bu otomobilin teknik verilerinin büyük kısmı Cenevre otomobil fuarı sırasında açıklanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder