3 Mart 2010 Çarşamba

Subaru Impraza XV



Geçen ay sizlere, 2010 Cenevre otomobil fuarında tanıtılacağını yazdığım Subaru Impreza modeli VX, küçük bir isim değişikliğiyle sergilenmeye başladı.

Tampon alt kısımları, çamurluk çevreleri ve yan eteklerinde siyah renk kullanılan araç tamamen yeni tasarlanmış bir ön tampon ve ızgara sunmakta. Tavanın bombeli yapısına uygun olması için arka kısımları oldukça yüksekte duran siyah renkli tavan rayları, 16 inç çaplı jantlarla birlikte standart donanımda. Çamurlukları standart Impreza modelininkilerden daha geniş olan otomobilin arka tamponunun altına bir difüzör eklenirken bagaj kapağının üzerinde bulunan spoiler, arka camın büyük kısmını çevreliyor.

İç mekanında tasarım anlamında bir yenilik olmayan otomobilin döşemeleri, dış mekan için sunulan 5 renk seçeneğiyle uyumlu olacak şekilde yenilenmiş.

2 litre hacimli benzinli ve turbo Diesel motorlarla üretilecek olan otomobilin benzinli motoru 150 beygir güç, 196 Nm tork üretirken turbo Diesel ünite 150 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. Benzinli motor 5 ileri vitesli manüel veya 4 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulurken turbo Diesel motor sadece 6 ileri vitesli manüel şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder