25 Şubat 2010 Perşembe

Chevrolet Aveo



2010 Detroit otomobil fuarında Aveo RS konseptini sergileyen Chevrolet, 2010 Cenevre otomobil fuarında bu aracın seri üretime hazır sedan versiyonunu tanıtacak.

Konsept modelin sportif görünen ön yüzünü aynen alan sedanın yan çizgisi de oldukça güçlü bir etki bırakıyor.

İç mekanına geçildiğinde orta konsolun Cruze modelinden esintiler taşıdığı görülüyor. Direksiyon simidi de bu araçta kullanılanla aynıyken büyük devir göstergesi yanında bulunan dijital göstergeler bu otomobile özel.

Motoru hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olan otomobilin konsept versiyonunda turbo beslemeyle donatılan 140 beygir gücündeki 1.4 litre hacimli ünite kullanılıyordu.

2 yorum:

  1. `yuru be chevrolet` demek isterim musadenizle.

    kaput ve farlarin formu volvo s40'i hatirlatsa da iki parcali yuvarlak farlar durumu kurtarmis ve s40'dan daha cekici bir gorunum vermis araca.

    bu sinifta su tasarimla birlikte rekabetci fiyatlar ve bilhassa dizel motor secenegi de sunabilirse basarili olmasi gereken bir arac. sinifindaki sedan rakiplerinin cirkinliginin ekmegini yiyecektir. ha su noktada marka-model verip de diger ureticilere ayip etmeyeyim.

    YanıtlaSil
  2. Evet, bu araç, bu şekilde piyasaya çıkarsa gerçekten güzel olur. Özellikle otomatik şanzıman ve turbo beslemeli 1.4 litre hacimli motoru görmek istiyorum ben.

    YanıtlaSil