1 Haziran 2024 Cumartesi

Jeep Wagoneer S


Jeep Wagoneer ailesi genişliyor. İçten yanmalı motorların ardından şimdi de sıra geldi elektrikli seçeneneklere. Wagoneer S, tek elektrik motoruyla dört tekerlekten çekiş sistemi sunarak ilginç bir sayfa açıyor. Modelin iç mekanı da modern görünüyor.

İnce yapılı LED farları, tipik Jeep panjuruyla birbirine bağlanan araçta LED sis farları, 20 inç çaplı jantlar, parlak siyah renkli tamponlar, kapı altı ve çamurluk korumaları kullanılmış. Yan aynalar ve tavanı da bu renkte alınabilen modelin bagaj kapağı camının hem üst hem de altında birer spoiler kullanılıyor. İnce yapılı stoplarsa bagaj kapağında birbirine bağlanıyor.

Hem dışardıda hem de içeride yer alan düğmelere basılarak açılan kapılardan geçilen iç mekanda iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve üç dokunmatik ekran öne çıkıyor. Konsol üstünde yer alan havalandırma kanalları şık bir şekilde gizlenirken donanıma açılabilir cam tavan, 19 hoparlör ve 1.200 Watt çıkış gücü sunan McIntosh ses sistemi eklenmiş.

Yaklaşık 610 beygir güç, 837 Nm tork sunan tek elektrik motoruna sahip olan 4.886 mm boyundaki Wagoneer S, 2.570 kg ağırlığa ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. 0'dan 100 km/s sürate yaklaşık 3.5 saniyede ulaşabilen devin maksimum süratiyse 200 km/s. 100 kWh kapasiteli bataryalar, hava sürtünme katsayısı 0.29 olan Jeep'e 480 km üzerinde menzil sağlıyor. Menzili uzatmak için araç sadece arkadan itişli hale gelebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder