26 Mayıs 2024 Pazar

Dongfeng Honda Lingxi L


Dongfeng Honda'nın yeni modeli seri üretime hazır. Son zamanların modası olan elektrik motoruyla donatılan aracın dış görünüşü oldukça dikkat çekici. İç mekanının da standart dışı olduğu söylenebilecek araç performanstan çok verimliliği öne çıkarıyor.

Köşeli hatlara sahip bir tasarımla karşımıza çıkan Lingxi L ön bölümde ince yapılı LED farlara sahip. Kaputu ikiye bölen siyah şerit ilginç bir detay olarak dikkat çekerken yan aynalar yerine geçen kameralar ve hemzemin kapı kolları aerodinamik yapıyı geliştirmiş. Bagak kapağı üzerine ince yapılı spoiler eklenirken LED stoplar biribine bağlanmış.

Çok kaliteli bir duruşa sahip olmayan iç mekanda Alcantara tavan döşemesi ve çift renkli deri döşemeler görülebiliyor. 5 ekrana sahip ön konsolda yan kameraların aktardığı görüntüler köşelerdeki ekranlara alınmış. Üç kollu direksiyon simidi ve vites kolu da başka araçlardan alınmış gibi görünen parçalar arasında.

Önde tek elektrik motoruna sahip olan otomobil 218 beygir güce sahip. 59.22 kWh kapasiteli bataryalara sahip olan aracın menzili 520 km olarak açıklandı. Modelin maksimum sürati de 160 km/s olarak açıklandı. Dongfeng Honda, 2027 yılından itibaren sadece elektrikli otomobil üreteceğini de açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder