26 Mayıs 2024 Pazar

Suzuki Hustler Tough Wild


Suzuki'nin Kei Car modellerinden Hustler yeni bir donanıma kavuştu. Şirin görünümlü olmaya devam etse de araziye daha hazırmış gibi duran otomobil doğa ile başbaşa kalmak isteyen sürücüleri hedefliyor. Aracın iç mekanında sunduğu özellikler dikkat çekici.

Siyah renkli tamponlara sahip olan otomobilde füme renkli ve 15 inç çaplı jantlar kullanılıyor. Tamponlarında kromajlı bölümler de yer alan Tough Wild donanımda yan aynalar ve kapı kollarıyla birlikte tavan da siyah renkli. Üstelik bu bölümde port bagaj da yer alıyor.

Üç eş bölüme bölünen kokpitte ilk bölüm dijital gösterge paneline, ikincisi dokunmatik ekrana, üçüncüsüyse ek torpido gözüne ev sahipliği yapıyor. Havalandırma ızgaraları da bu bölümlerin iki yanına eklenmiş. Ön koltukları yatırılarak arka koltuklarla birlikte yatağa dönüştürülebilen aracın vites kolu orta konsolda. Ön koltuk sırtlıklarında bol bol cep ve çift bardaklı tepsiler bulunuyor.

Kaputu altında 660 cc hacimli, 3 silindirli, hafif hibrit motor barındıran araç 49 beygir güç üretebilirken turbo beslemeli seçenek 64 beygir gücünde. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) donatılan araç önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder