1 Haziran 2024 Cumartesi

Volkswagen Golf GTI Clubsport


Volkswagen'in en güçlü GTI modeli de güncellendi. Dışarıdan bakıldığında biraz daha sade görünüme sahip olduğunu söyleyebileceğimiz otomobilin iç mekanında da farklılaştırılmış unsurlar bulunuyor. Maksimum süratse artmış.

Farlar ve ön panjurda artık kırmızı renkli şeritler sunmayan otomobilin ön tamponu da biraz daha sade tasarıma kavuşmuş. 18 ve 19 inç çaplı jantları Alfa Romeo modellerine göndermeler yapan modelde siyah renkli yan aynalar, büyük spoiler ve geniş çaplı egzoz çıkışları sunuluyor. Aracın LED stopları da yeni iç desenlerine kavuşmuş.

İç mekanda yeni logolu ve fiziksel düğmelere sahip direksiyon simidi kullanmaya başlayan otomobilde daha büyük bir dokunmatik ekran görev yapıyor. Ön koltuk sırtlıklarına GTI arması işlenirken ön kol dayanağının tasarımı da hafifçe değişmiş. Vites konsolundaysa piyano siyahı kaplamalara yer verilmiş. Yeni bir sürüş modu da yenilikler arasında.

2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motorunu kullanmaya devam eden otomobil 300 beygir güç, 400 Nm tork üretmeye devam ediyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanıyla 0'dan 100 km/s sürate 5.6 saniyede ulaşabilen araç "Race" paketiyle 267 km/s sürate ulaşabiliyor. Adaptif süspansiyon sistemi de artık opsiyonel olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder