30 Mayıs 2024 Perşembe

Audi RS4 Avant Edition 25


Audi, RS4 modelinin 25. yaşını kutluyor. Sadece 250 örneği sunulacak olan özel donanımlı araç yükselen gücüyle de müşterileri memnun edecek. Aracın asıl güncellenen bölümleriyse dışarıdan bakıldığında görülemeyen yerler.

20 inç çaplı jantları siyah renkte gelen otomobil yüksekliği manuel olarak ayarlanabilen süspansiyon sistemine sahip. Karbon seramik fren diskleri ve sport egzoz sistemini de standart donanıma ekleyen Audi direksiyon geometrisinde de değişikliğe gitmiş. Aracı Imola sarısı, Nardo grisi ve Mythos siyahı renklerde almak mümkün.

İç mekanda hem vites konsolunda hem de kapıların kaplamalarında özel logolara sahip olan otomobil karbon fiber trim parçaları, metal pedal seti ve kontrast renkte dikiş ipliklerini de sunmakta. Dijital gösterge paneli de modele özel bir ekran sunan aracın önünde sabit kafalıklı koltuklar kullanılmış.

2.9 litre hacimli, çift turbo beslemeli V6 motorunu koruyan otomobil artık 470 beygir güç, 600 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 300 km/s. Pirelli P Zero Corsa lastiklerle gelen bu RS4'ü alanlar ikinci bir lastik setine ve yarış eldivenlerine sahip olacak. İçlerinde sensör olan ikinci set lastikler Pirelli P Zero Trofeo RSarması taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder