2 Mayıs 2024 Perşembe

Mahindra XUV 3XO


Mahindra, iddialı bir tasarımla karşımızda. XUV300'ün yenilenmiş hali olan 3XO, eskiden de olduğu gibi SsangYong Tivoli temelleri üzerine geliştirilmeye devam ediyor. İki motor seçeneği sunan aracın donanımında da ilginç kalemler var.

Köşelere çekilmiş ilginç tasarımlı farlara sahip olan otomobil siyah renkli, plastik tampon, kapı altı ve çamurluk korumalarına sahip. Tavan ve yan aynalar da siyaha boyanmış. Arka bölümde ince yapılı LED stoplar bulunuyor ve bagaj kapağında birbirine bağlanıyor. Arkada yer alan detaylar arasında spoiler, sahte egzoz çıkışları ve gümüş renkli koruma da bulunuyor. Jant çaplarıysa 16 ve 17 inç.

İç mekanı çok modern görünmese de kullanışlı olan araç bu noktada 2000'li yılların başındaki Opel modellerini hatırlatıyor. Kokpitin üst bölümünde dikiş iplikleri görülebilirken dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran da donanımda. 295 litre hacimli bir bagaja sahip olan otomobilde 7 hoparlöre sahip Harman Kardon ses sistemi de bulunuyor.

Kaputu altında yer alan 1.2 litre hacimli, benzinli motor turbo beslemeye sahip ve 110 ile 130 beygir güç üretebilen iki seçeneğe sahip. 1.5 litre hacimli Diesel üniteyse 115 beygir gücünde. Bu güç, ön aksa 6 ileri vitesli manuel veya yine 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder