2 Mayıs 2024 Perşembe

Buick Electra L ve LT


Buick, bu yıl Çin'de sergilediği konseptlerle de kendisinden söz ettirecek. Şık duruşa sahip ikili birbirinin kardeşi konumunda ve gelecekte seri üretime alınması planlanan elektrikli modellerin bir ön gösterimi niteliğinde. Markanın gelecekte sahip olacağı tasarım dili de gayet güzel görünüyor.

5.036 mm boya ve 3.000 mm aks mesafesine sahip olan sedan seçenekte markanın yeni yüzü görülebiliyor. İnce yapılı farların altında ağ biçimli LED aydınlatmalar yer alıyor. Sivri burun altında siyah bölümlü tampon ve aydınlatılmış model ismi görülebiliyor.

21 inç çaplı jantlara sahip olan modelde gizli kapı kolları ve yan aynalar yerine geçen kameralar görülüyor. Yumuşak bir tavan çizgisi, spoiler gibi görünen bagaj kapağı ve yine bu bölümde birleşen LED stoplar arka bölümü dinamik gösteren detaylar arasında.

Çerçevesiz kapı camlarına sahip olan otomobil bu özelliğini Electra LT ile paylaşıyor. 40 mm yükseltilebilen süspansiyon sistemi, yine 21 inç çaplı ve çift renkli jantlar, port bagaj, çamurluk ve kapı altı korumalarıyla birleşince SUV havası estiriyor. Shooting Brake gövde tipi de sedan gibi sportif görünümü bir adım ileriye taşıyabilmiş.

İç mekanda iki kollu direksiyon simidi, tek parça dijital ekran, dört adet tekli koltuk, cam tavan, açık renkli döşemeler ve koltuklar arasında yer alan platformlar dikkat çeken otomobilin arka bölümünde bir çaydanlık ve iki fincan koymak için yer boşaltılmış. Düz bir tabana sahip olan araçların arkada yer alan elektrik motoruysa 347 beygir güç üretiyor. Ön camda da dev bir head up display yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder