30 Nisan 2024 Salı

Genesis GV70


Genesis, şık SUV modellerinden GV70'i makyajladı. Dışarıdan bakıldığında çok da bariz olmayan değişim iç mekana geçildiğinde çok daha bariz hale geliyor. Bu bölümde daha da modernleşen otomobilin motor seçeneklerindeyse farklılık yok.

Küçük makyaj operasyonlarından alıştığımız şekilde tamponlarında ufak tefek değişiklikler bulunan otomobilin çapları 21 inçe kadar çıkan jantları da yeni tasarımlara kavuşmuş. Arkada tamponun agresif görünümünü koruması sağlanırken egzoz çıkışlarının şekli değişmiş.

İç mekanda dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranın birleşmesi, ortada yer alan havalandırma ızgaralarını aşağıa itmiş. Bu bölüme bilgi-eğlence sistemi kısayolları eklenirken havalandırma kumandaları da daha aşağıya alınmış. Göbeği küçülen direksiyon simidi sportif seçeneklerde düzleştirilmiş alt bölüme sahipken kapılardaki kol dayanaklarına ambiyans aydınlatması eklenmiş.

Farklı pazarlarda farklı motor seçeneklerine sahip olsa da aracın 2.2 litre hacimli Diesel ünitesiyle birlikte 2.5 ve 3.5 litre hacimli, benzinli motorları da hayatlarına devam ediyor. İki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen otomobilin elektrikli seçenepş de bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder