3 Mayıs 2024 Cuma

Hongqi Guoya


Hongqi'nin yeni amiral gemisinin isminin L1 olacağı tahmin edilse de Çinli üretici bir sürpriz yapıp aracı Guoya model ismiyle tanıttı. Gövdesinde Bentley ve Rolls-Royce gibi Avrupa merkezli lüks otomobil üreticilerin izlerini taşıyan aracın kaputu altındaysa beklenmedik motorlar var.

Tamponda yer alan ilginç motifler ve büyük ön panjurla lüks İngiliz ikilisine göz kırpan otomobilin LED farları dikey halde sunulmuş. Çift gövde rengiyle alınabilen araç arkada da dörtgen egzoz çıkışları ve dikey yerleşime sahip LED stoplarla dikkat çekiyor.

4 veya 5 kişilik olarak alınabilen iç mekanda bol bol ilginç renkli deri döşeme, çift kollu direksiyon simidi, ahşap kaplama, ilginç şekilli bir dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran, elektrikli, ısıtma, soğutma ve masajlı koltuklar ve arka koltuklar için dokunmatik ekranlar yer alıyor.

5.353 mm boya, 1.998 mm ene ve 1.511 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi 3.260 mm olarak açıklandı. İki farklı hibrit üniteyle alınabilen araçlarda 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve turbo besleme standart. 3 litre hacimli üniteyle donatılan seçenek 395 beygir güç üretebilirken 4 litre hacimli V8'e sahip paket 490 beygir gücünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder