4 Mayıs 2024 Cumartesi

Genesis GV80


Genesis'in makyaj operasyonu bütün modelleri kapsamaya başladı. Büyük SUV GV80'i de içerisine alan güncellemeler dış mekanda fark edilemeyecek kadar küçük olsa da iç mekanda modernleşme bariz. Aracın kaputu altındaysa bir yenilik bulunmuyor.

Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları haricinde sunulan yenilikler az olsa da yeni panjur ve tampon altının daha agresif görünmesini sağlayan hava girişi tasarımı yeni. Arka tamponu da elden geçirilen araçta bu bölümde yer alan reflektörler biraz daha aşağıya alınırken gövde rengine boyanan tampon altında egzoz çıkışlarını andıran çıkıntılar oluşturulmuş.

İç mekanda da yeni döşeme ve trim parçası seçenekleri sunan otomobilin dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranı birleştirilmiş. Artık 3 kollu direksiyon simidi sunan GV80'in orta konsolu da daha dik bir şekilde yeniden tasarlanmış. Vites konsolu altında artık bir depolama bölümü sunmayan aracın ön bardaklıkları artık kapaklı olmasada daha önde oluşturulan boşluk kapaklı.

Kaputu altında, satıldığı pazara göre 3 litre hacimli Diesel, 2.5 veya 3.5 litre hacimli benzinli üniteler yer alan otomobilde 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. Bu arada benzinli V6 motorun çift turbo beslemeye sahip olduğunu da hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder