18 Mayıs 2020 Pazartesi

SsangYong Tivoli


Kore'den gelen yenilik haberlerine bir yenisi eklendi. SsangYong'un küçük SUV modeli Tivoli makyajlandı. Görünümünde büyük yenilikler olmayan otomobilin kaputu altında farklılıklar var.


Ön bölümünde sanki hiçbir yenilik yokmuş gibi görünen Tivoli aslında yeni farlar, ön panjur, tampon ve sis farlarıyla tamamen yeni bir duruş sunuyor. Farklı jant seçeneklerine kavuşan otomobilin arkasındaysa yenilenen iç tasarımlı stoplar ve daha büyük bir siyah plastik bölüme sahip tampon bulunuyor.

Asıl makyajı iç bölümde yer alan Tivoli'de dijital gösterge paneli, orta konsolun tepesine alınmış havalandırma ızgaraları, tamamen yenilenmiş kumanda elemanları ve rengi siyaha dönmüş vites konsolu görülebiliyor.


Kaputu altında üç motor seçeneği sunulan Tivoli'nin benzinli motorları 1.2 ve 1.5 litre hacimli. İlki 128 beygir güç, 230 Nm tork üretebilen ünitelerden ikincisi 163 beygir güç, 280 Nm tork üretebiliyor. 1.6 litre hacimli Diesel motorsa 136 beygir güç, 324 Nm tork üretebiliyor. Tamamı önden çekişli olan Tivoli modellerinde 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor.

1 yorum:

  1. ssanyong darda galiba. senin test için çektiğin fotoğraflar dahi daha profesyonel olurdu.

    YanıtlaSil