14 Ocak 2015 Çarşamba

SsangYong Tivoli


Güney Kore merkezli üretici SsangYong yeni kompakt SUV modelini Kore'de piyasaya sürdü. Tek motor seçeneğine sahip olan aracın tasarımı XIV konseptlerinden esinlenmiş.

Köşeli hatlara sahip olan aracın önünde ince yapılı panjur dikkat çekerken çamurluklar genişletilmiş bir tasarıma sahip. 16 ve 18 inç çaplı jantlarla alınabilen Tivoli'nin gövde altı boydan boya siyah plastikle kaplanırken arkada kalın C sütunu, küçük bir spoiler ve şeffaf stoplar görülebiliyor.


İç mekanda da olgun bir görünüm sergileyen aracın gösterge panelinde derine yerleştirilmiş iki yuvarlak gösterge yer alıyor. Orta konsolunda büyük bir navigasyon ekranı bulunan aracın geniş havalandırma ızgaraları metal renkli kaplamalarla çevrelenmiş.

Kaputu altında 1.6 litre hacimli benzinli bir motor görev yapan Tivoli 126 beygir güç, 157 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilen otomobilin opsiyonları arasında 6 ileri vitesli otomatik şanzıman da bulunuyor. Ortalama yakıt tüketim değerleriyse sırasıyla 8.1 ve 8.3 litre/100 km olarak açıklanıyor.

2 yorum:

  1. önden ayrı arkadan ayrı, her açıdan maşallah benzemediği araç kalmamış. ortaklığı falan varsa başka markalarla ve marka basmaca yaptılarsa da benim cahilliğim artık ona denecek birşey yok. agamemnon silsin öyle bir durum varsa bu gönderiyi.

    YanıtlaSil
  2. Aracın lansmanı Turkiye de Mayıs Ayında otoshow da yapılacak. İnceleme Fırsatı buldum gayet güzel ve orjinal bir araç. Fiay- kalite bakımından muazzam. 1598 cc de ayrıca vergilendirmede bir avantaj özellikle engelli vatandaşlarımız için. Teşekkürler

    YanıtlaSil