12 Ocak 2015 Pazartesi

Mercedes-Benz C450 AMG Sport


Mercedes'in birkaç ay önce gelişini duyurduğu AMG Sport donanımlı ilk modeli ortaya çıktı. C450 AMG Sport olarak adlandırılan otomobil C63 AMG ile daha düşük güçlü C Serisi modelleri arasında yer alan boşluğu dolduracak.

Parlak yapılı ön panjur, geniş hava girişlerine sahip ön tampon, 18 inç çaplı jantlar, siyah renkli yan aynalar, genişletilmiş yan etekler, sportif yapıya sahip ön koltuklar, küçük yapılı difüzör ve spoilerle kromajlı egzoz çıkışları aracın tasarımındaki farklılıkları oluşturuyor.


İç mekanda alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, renkli emniyet kemerleri ve damalı bayrak desenli gösterge paneli gibi değişiklikler sunan otomobilin süspansiyon sistemi C63 AMG imzasını taşırken modifiye edilen frenler önde 360, arkada 320 mm çaplı diskler sunmakta.


Kaputu altında görev yapan çift turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli v6 motoru 367 beygir güç, 520 Nm tork üretebilen otomobil gücün üçte ikisini arka aksa yönlendiren bir dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Sedan ve station wagon kasa seçeneklerine sahip olan model 7 ileri vitesli otomatik şanzımanı da standart olarak sunmakta. Araçların maksimum sürati 250 km/s'te sınırlanırken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süreleri sırasıyla 4.9 ve 5 saniye.

1 yorum:

  1. Eh artık TR şartlarında c63 amg almaya gerek kalmamış onun yerine bunu satarlar artık sonra c450 yi söküp arkaya da yapıştırdılar mı c63 diye Kızılay dağıtmış gibi olur artık

    YanıtlaSil