10 Şubat 2023 Cuma

Volkswagen Atlas


Volkswagen'in büyük SUV modeli Atlas ve sportif görünümlü kardeşi Atlas Cross Sport makyajlandı. Yeni motoruna da kavuşan ikilinin kaybettiği üniteyse V6 oldu. Daha fazla teknoloji bulunan iç mekanlar da modern duruşa kavuştu.

Önden bakıldığında büyüyen panjur ve parantez biçimli LED farlarla dikkat çeken ikilide farların birbirine bağlandığı ve tamponların elden geçirildiği görülebiliyor. Çapları 21 inçe kadar çıkan jantlar yeni tasarımlarıyla öne çıkarken spoiler büyümüş. LED stopları da artık birbirine bağlı olan Atlas ailesinde arka tampon altında görülen sahte egzoz çıkışları da makyajlanmış.

Kapı içleri bile makyajlanan araçların dijital gösterge panellerinde farklı grafikler kullanılmış. Daha büyük dokunmatik ekranla birlikte orta konsolda fiziksel kumandalara veda edilirken vites kolu da yerini selektöre bırakmış. Yanlarda bulunan havalandırma ızgaraları ikiye bölünürken ortadakiler daha aşağıya konumlandırılmış.

3.6 litre hacimli V6 motora veda eden Atlas artık sadece 2 litre hacimli, turbo beslemeli üniteyle satılacak. Gücü 273 beygire yükselen motor 370 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulacak araçlar önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder