7 Şubat 2023 Salı

Volkswagen Tharu


Volkswagen'in Çin'de sattığı SUV modellerinden Tharu makyajlandı. 1.4 litre hacimli TSI motoruna da veda eden otomobilin iç mekanında markanın yeni nesil araçlarında kullandığı detayları bulmak mümkün. Aracın temelleriyse tanıdık.

Daha geniş bir yapıya sahip olan yeni LED farları, farklı tasarıma sahip ön panjur üzerinden birbirine bağlanan otomobilin ön tamponu da biraz daha agresif görünüyor. Yeni jant ve gövde rengi seçenekleri haricinde arka tamponun da biraz daha sportif görünmesini sağlayan dokunuşlar dikkatlerden kaçmıyor.

İç mekanı dijital gösterge paneli ve daha büyük dokunmatik ekranla modernleşen araçta yeni deri döşeme renkleri ve eskisinden çok daha şık duran trim parçaları kullanılıyor. Direksiyon simidi de yenilenen Tharu'nun yanlarda bulunan havalandırma çıkışları da daha hoş bir tasarım sunuyor.

Kaputu altında 1.5 ve 2 litre hacimli, benzinli motor seçenekleri sunan SUV, bu ünitelerden sırasıyla 160 beygir güç, 250 Nm tork ve 186 beygir güç, 320 Nm tork alıyor. İlk ünite sadece önden çekişle, ikincisiyse dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder