8 Şubat 2023 Çarşamba

Chevrolet Trailblazer


Chevrolet'nin küçük SUV modellerinden Trailblazer makyajlandı. Dış görünümünde çok değişim görülmeyen otomobilin iç mekanı çok daha modern bir hal almış. Kaput altında farklılık bekleyenlerse hayal kırıklığı yaşayabilir.

Çift katlı farlarında yer alan üniteler küçültülen otomobilin ön panjurunu ikiye bölen kromajlı çubuk da aşağıya doğru uzayan kollara kavuşmuş. Ön tampon alt bölümü makyajlanırken yeni jant ve gövde rengi seçenekleri donanıma eklenmiş. Stopların iç tasarımları değişirken egzoz çıkışları daha belirgin hale gelmiş. Arka reflektörler de köşelere çekilip dikleştirilmiş.

İç mekanda dijital gösterge paneli ve çok daha büyük bir dokunmatik ekrana kavuşan otomobilde bu ekran, havalandırma ızgaralarının üstüne alınmış. Bütün havalandırma ızgaraları ve ön yolcu konsolu da makyajlanmış. Orta konsolun altından Aux girişi atılmış.

Kaputu altında 1.2 ve 1.3 litre hacimli motorlar bulunmaya devam eden Trailblazer'ın bu üniteleri sırasıyla 139 ve 156 beygir güç üretebiliyor. Önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen otomobillerin çoğunda sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) kullanılırken dört tekerlekten çekişli 1.3 versiyonlarda 9 ileri vitesli otomatik şanzıman görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder