17 Mart 2020 Salı

Chevrolet Trailblazer


SUV modellerinin sayısı artmaya devam ediyor. Bu sefer gelen haberler A.B.D. merkezli üretici Chevrolet'den. Markanın uzun zamandır kullandığı Trailblazer ismi artık daha küçük boyutlarda bir araca verilecek.

Aslında 2019 yılında Çin'de tanıtılan araç artık dünya pazarlarına da açılıyor. Markanın çift katlı far tasarımına sahip olan otomobilin yan bölümünde bol karakter çizgisi dikkat çekiyor. Kontrast renkli tavanla alınabilen Trailblazer siyah renkli gövde korumalarına da sahip. Geniş C sütunu haricinde yatay yerleşime sahip stoplar, spoiler ve arka tampona eklenen kromajlı süslemeler gözlerden kaçmıyor.


İç mekanda sade bir görünüm tercih eden Chevrolet çift renkli döşeme ve trim parçaları sunuyor. Analog gösterge paneli ve dokunmatik ekran diğer GM modellerinden alınmış gibi görünürken üç kollu direksiyon simidi şık duruyor.

Kaputu altında 1.2 ve 1.3 litre hacimli, 3 silindirli motorlar kullanılan Trailblazer'ın satıldığı pazara göre bu motorlarından 165 beygir güç, 240 Nm torka varan performans alınabiliyor. 6 ileri vitesli manuel veya 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulan modeller iki veya dört tekerlekten çekişli olarak da sipariş edilebiliyor.

4 yorum:

  1. içi hiç yeni gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  2. onur kilo mu verdin? son videoda baya fit gözüküyorsun. vermediysen de ver. eğitimli, kültürlü adamsın yahu ne şişkoluğu ? °:]

    YanıtlaSil
  3. 5 küçük çocuğumuz var. transporter'ı satıp daha lüx bir şeyler almayı planlıyoruz. ne önerirsiniz? yeni kodiaq, tiguan gibi +2 opsiyonlu modeller mi yoksa land crusier gibi daha geniş ama eski model bir araç mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 çocuk varsa yeni nesil +2 opsiyonlu modellere sığmak zor zira 7 kişi araçtayken bagajdan eser kalmıyor. Daha eskiler bence daha mantıklı.

      Sil