12 Şubat 2023 Pazar

Jiangnan U2


Çin'in küçük elektrikli modellerine yeni bir katılım oldu. Daha önce Suzuki Alto'nun kendi markasıyla üretimini üstlenmiş olan Jiangnan artık daha modern ama yine de klasik tasarıma sahip olan bir araçla karşımıza çıkıyor.

3.840 mm boya ve 2.521 mm aks mesafesine sahip olan otomobilin kısa kaputu önünde ilginç tasarımlı LED farlar görülebiliyor. Hemzemin kapı kolları, 17 inç çaplı jantlar, siyah renkli tavan, küçük LED stoplar ve cam tavan da donanımda yer alıyor.

İç mekan fotoğrafları yayınlanmamış olsa da casus fotoğraflardan gördüğümüz yaşam bölümünde neredeyse kare biçimli bir direksiyon simidi, küçük bir dijital gösterge paneli ve büyük sayılabilecek dokunmatik ekran bulunuyor. Ön koltuklar arasında konsol sunmayan aracın fiziksel buton satısı da minimuma indirilmiş.

75 beygir güç, 120 Nm tork ve 110 beygir güç, 160 Nm tork üretebilen iki farklı elektrik motoru seçeneğine sahip olan otomobil önden çekişli. Henüz kapasiteleri açıklanmayan batarya seçenekleriyse 400 km'nin üzerinde menzil sunabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder