13 Şubat 2023 Pazartesi

RAM 1500 REV


RAM'in elektrikli pick up modelinin seri üretim hali ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay Las Vegas'ta dikkat çekici bir tasarıma sahip konsept haliyle gösterilen aracın yollarda göreceğimiz modeli çok daha sade bir tasarım sunacak. Modelin iç mekanında da büyük değişiklikler var.

Ana hatları ve jant tasarımları konseptten tanıdık olsa da daha alışıldık olan aracın LED farları, aydınlatmalı logoya doğru uzuyor. Standart yan aynalara ve yüzgeç antene sahip olan modelin kasa kapağına taşan ince yapılı LED stopları da korunmuş. Boyun kısalmasıysa konseptin sonradan eklenebilen 3. koltuk sırası için kötü haber.

İç mekanı henüz detaylı olarak sergilenmeyen REV'de büyük dokunmatik ekranın yanında fiziksel butonların da sunulması güzel. Dijital gösterge paneli haricinde ön yolcu konsolunda da bir dokunmatik ekran sunulması farklı bir dokunuş olmuş.

Dikkat çekici teknik özellikler sunan pick up sadece çift motorlu ve dört tekerlekten çekişli olarak sunulacak. 340 beygirlik giriş versiyonu yanında 663 beygir güç, 840 Nm tork üretebilen yüksek güçlü seçenek de bulunacak. 800 Volt mimarisi sayesinde 350 kW şarj hızı sunabilen araçta kullanılacak 168 ve 229 kWh kapasiteli bataryalar 560 ve 800 km üzerinde menzil sunabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder