27 Şubat 2023 Pazartesi

Hyundai i10


Ocak ayında Hindistan'da üretilen seçenekleri makyajlanan Hyundai i10'un Türkiye'de üretilen ve Avrupa pazarlarında satılan versiyonu da gücellendi. Çok dikkat çekmeyen yenilikler iç mekana da ufak tefek iyileştirmelerle yansımış.

Ön bölüme bakıldığında panjurun köşelerinde yer alan LED gündüz aydınlatmalarının daha şık entegrasyonuyla bizleri karşılayan i10'da yeni gövde renkleri ve jant tasarımları da sunuluyor. N Line paketindeyse önde bir değişiklik bulunmuyor. Bütün donanımların stoplarının iç tasarımları yenilenmiş. Antenlerse ilginç şekilde biraz uzamış.

İç mekanda neredeyse hiçbir değişiklik sunmayan otomobillerin döşemelerinde ufak tefek yenilikler bulunurken gösterge paneli de artık dijital. Ayrıca araçlarda farklı renklerde iç aydınlatma ve kablosuz Apple CarPlay ile Android Auto bağlantısı sunabilen yeni bilgi-eğlence sistemi kullanıma sunulmuş.

Motor seçenekleri hakkında bir açıklama yapılmayan makyajlı i10'da aynı ünitelerin kullanıldığını söyleyebiliriz. Bu motorlar 1 ve 1.2 litre hacimli atmosferik ve 1 litre hacimli turbo beslemeli üniteler olarak sıralanabilir. Üretilen güçlerse sırasıyla 67, 84 ve 100 beygir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder