27 Şubat 2023 Pazartesi

Hyundai Avante / Elantra


Hyundai'nin Kore pazarında Avante ismiyle pazarladığı Elantra makyajlandı. Beklendiği gibi ön bölümde yoğunlaşan değişimin ardından daha albenili bir otomobil haline gelen aracın geriye kalan noktalarında ufak tefek yenilikler var.

Çok cesur bir ön bölüme sahip olan ilk denemenin ardından makyajla birlikte daha yatay LED farlara kavuşan otomobilin panjuru da küçülmüş. Yenilenen tampon da eskiden olduğu gibi panjurun devamını değil yeni bir hava girişini barındırıyor.

Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları da kullanmaya başlayan otomobilin iç mekanında sunulan en büyük yenilik açık bir turkuvaz renge sahip olan yeni döşeme seçeneği olmuş. Donanıma ısıtmalı arka koltuklar ve havalandırmalı ön koltuklar eklenirken dijital gösterge tablosunda yeni tasarımlar sunuluyor.


Kaput altında 1.6 litre hacimli motorun 123 beygir güç üretebilen benzinli ve 120 beygir güç üretebilen LPG'li seçenekleri sunulurken Hibrit seçenek 105 beygir gücünde. Motorlar tanıdık olsa da Hyundai mühendisleri daha konforlu bir sürüş için süspansiyon sistemini de elden geçirmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder