1 Mart 2023 Çarşamba

Jetour Traveller


Çin'in ilginç SUV modelleri arasına da yeni bir katılım var. Chery'nin alt markalarından olan Jetour, Traveller isimli aracını tanıttı. Görünümü birçok güncel aracı hatırlatan otomobil benzinli motorları sayesinde uygun fiyatlı bir araç olacak.

Daha önce Porsche bünyesinde tasarım yapmış Hakan Saraçoğlu tarafından tasarlanan otomobile önden bakıldığında Ford Bronco, arkadansa Land Rover Defender havası alınabiliyor. Köşeli hatlara sahip modelin konsept hali geçtiğimiz yıl T-X ismiyle tanıtılmıştı.

Şişkin çamurluklardan da çıkıntı yapan siyah renkli gövde korumaları, dev jantlar ve yan basamaklarla güçlü bir duruşa sahip olan aracın stepnesi de köşeli hatlara sahip. Çok parçalı LED farlar ve dikey yerleşime sahip stoplar da dikkat çekici detaylar arasında.

Köşeli tasarım anlayışı içeriye de yansıyan aracın direksiyon simidi neredeyse bir sekizgen şeklinde. Büyük bir dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekrana sahip olan Traveller'da şık tasarımlı vites selektörü ve sürüş modu seçim düğmesi sunuluyor.

Kaputu altında ilk etapta 1.5, 1.6 ve 2 litre hacimli benzinli motorların sunulması planlanan Traveller'ın şarj edilebilir hibrit seçenekleri üzerinde de çalışılıyor. Otomatik şanzımanla sunulacak araçların Çin'de başlangıç fiyatları bugün itibariyle 400.000 TL civarında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder