1 Mart 2023 Çarşamba

Volkswagen ID.3


Türkiye'ye resmi olarak getirilmiyor olsa da Volkswagen'in elektrikli otomobili ID.3 neredeyse 4. yaşını doldurdu. Bu nedenle makyajlanan araç dış görünümünde çok farklılaşmasa da iç mekanda beklenen gelişmeler yaşanmış.

Yeni gövde rengi seçenekleriyle sunulan otomobilin ön bölümünde tamponun daha sportif bir tasarıma kavuştuğu görülebiliyor. Bu parçanın köşelerinde dikey hava geçişleri yer alıyor. Otomobilin diğer yüzeylerindeyse yenilik sunulmuyor.

İç mekanda en önemli gelişim plastik kalitesinin artırılmış olması olarak görülebilir. Kapı içleri ve koltuklarda daha kaliteli döşemeler kullanılırken ön koltukların arasında yer alan konsolda piyano siyahı trim parçaları kullanılmış. Orta konsoldaki havalandırma ızgaraları da yeniden tasarlanmış.

Arkada yer alan elektrik motoru 204 beygir güç, 310 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 7.3 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum sürati 160 km/s'te sınırlanan otomobilde 58 ve 77 kWh kapasiteli batarya seçenekleri bulunuyor. Büyük olanla sunulan menzil 546 km. Maksimum şarj gücüyse 170 kW.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder