1 Mart 2023 Çarşamba

Wuling Bingo


Çin'in küçük elektrikli modellerine bir yenisi katıldı. Yuvarlak hatlı tasarımıyla dikkat çeken Bingo'nun iç mekanında da devam eden çizgiler ilginç donanımlarla daha da çekici hale geliyor. Motor olaraksa iki seçenek sunuluyor.

LED farları kaputun üst bölümüne kadar uzayan otomobilin ön bölümünde ince hava girişleri kullanılmış. Siyah tavanla alınabilen Bingo'nun arka bölümünde de 3 boyutlu iç desene sahip LED stoplar görülebiliyor. Gövde renkli jantların üzerinde ince de olsa siyah renkli çamurluk korumaları bulunuyor.

Modern bir iç mekana sahip olan otomobilde çift kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran dikkat çekiyor. Sabit kafalıklı koltuklar ve açık renkli döşemeler yaşam alanında öne çıkan detaylar arasında. Metal görünümlü trim parçaları da şık duruşa sahip.

Arkadan itişli bir otomobil olan Bingo'nun ilk elektrik motor seçeneği 41 beygir güç, 110 Nm tork üretebilirken ikincisi 69 beygir güç, 150 Nm tork üretiyor. İlk motorla 17.3 kWh, ikincisiyle de 31.9 kWh kapasiteli bataryalar sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder