12 Ocak 2023 Perşembe

Hyundai Grand i10 Nios ve Aura


Hyundai, yakında Avrupa'da satışa sunduğu ve Türkiye'de ürettiği i10'un makyajlı versiyonunu tanıtacak. Bunun öncesinde modelin Hindistan'da üretilen ve bu ülke pazarında satılan seçeneği, sedan gövdesiyle birlikte ortaya çıktı.

Yeni bir ön tampona kavuşan Nios bu sayede daha sportif bir görünüme kavuşmuş. Jant tasarımı da yenilenen otomobilin arka bölümünde, birbirine bağlanmış stoplar görülebiliyor. Aura'da farklı bir ön tampon kullanan Hyundai, bu versiyona ince de olsa bir ön panjur eklemiş. LED stopları bagaj kapağına taşan modelin bagaj kapağında bir de spoiler yer alıyor.

İç mekanlarında büyük yenilikler sunulmayan i10 modellerinde yeni döşemeler ve farklı renklerde alınabilen plastik trim parçaları bulunuyor. Yol bilgisayarı ekranı yenilenen otomobilin donanımına kablosuz şarj istasyonu eklenmiş.

Kaput altına geçtiğimizde turbo beslemeye sahip, 1 litre hacimli motora veda ettiği görülen otomobilin 1.2 litre hacimli motoruysa 83 beygir güç, 114 Nm tork üretiyor. 5 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanla alınabilen aracın CNG ile çalışabilen seçeneğiyse 69 beygir güç, 95 Nm tork üretiyor ve sadece manuel şanzımanla alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder