12 Ocak 2023 Perşembe

Suzuki Fronx


Suzuki'nin küçük SUV modellerine yenileri katılıyor. Markanın yeni nesil modellerinin birçoğuyla ortak temeller üzerine geliştirilen otomobil dinamik bir görünüme sahip olsa da performans verileri bu duruşu karşılayamıyor.

3.995 mm boya, 1.765 mm ene ve 1.550 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 2.520 mm aks messafesine sahip. Bu boyutlar, Baleno'nunkine çok yakın. Grand Vitara'dan alınan tasarım detaylarıyla çift katlı LED farlara kavuşan araçta büyük bir ön panjur görev yapıyor. 

Şişkin çamurluklar, siyah renkli gövde korumaları, spoiler, cam altlarına sabitlenen yan aynalar, yüzgeç anten, 17 inç çaplı jantlar, bagaj kapağı üzerinden birbirine bağlanan LED stoplar ve büyük arka tampon korumaları tasarımda görülen diğer detaylar.

İç mekana geçildiğinde S-Cross izleri görülebilen otomobilde çift renkli döşemeler, büyük sayılabilecek bir dokunmatik ekran, üç kollu direksiyon simidi ve analog gösterge paneli bulunuyor. 360 derece kamera ve kablosuz şarj sistemi de donanıma eklenmiş.

Kaputu altında iki motor seçeneği sunulan otomobilin 1.2 litre hacimli, atmosferik emişli ünitesi 90 beygir güç, 113 Nm tork üretebiliyor. 1 litre hacimli ve turbo beslemeye sahip olan motorsa hafif hibrit yardımcıyla 100 beygir güç, 148 Nm tork üretebiliyor. Her iki ünite de 5 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilirken ilk ünite 5, ikincisiyse 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sipariş edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder