26 Kasım 2021 Cuma

Suzuki S-Cross


Suzuki, S-Cross'un yeni nesil örneklerini tanıttı. Günümüzde birçok araçta olduğu gibi boyu büyümeyen otomobilin sahip olduğu motor teknolojisi de Japon markanın diğer araçlarında kullanılandan farklı değil.


Eskisinden çok daha dik ve yüksek bir burun kısmına sahip olan araç, büyük ön panjur ve yeni nesil LED farlarıyla daha heybetli görünüyor. Tampon altı ve çamurluklarda yer alan siyah renkli korumalar, hemzemin tavan rayları ve camların altına sabitlenen aynalar diğer dikkat çekici detaylar. Merkezi arka sis farı korunurken stoplar bagaj kapağından birbirine bağlanıyor.


Markanın diğer modellerinde de kullanılan üç kollu direksiyon simidi S-Cross'un iç mekanında da öne çıkıyor. Analog gösterge panelinin ortasında daha büyük bir dijital ekran bulunurken dokunmatik ekran artık orta konsolun üzerinde. Manuel el freni de korunan donanımlar arasında.


Kaputu altında da tanıdık bir ünite kullanılan S-Cross'un 1.4 litre hacimli motoru hem turbo besleme hem de 48 Volt hafif hibrit yardımcıya sahip. 129 beygir güç, 235 Nm tork üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanla donatılabiliyor. Önden çekiş sistemi standart olsa da dört tekerlektem çekiş, opsiyonel olarak alınabiliyor. En hızlı seçeneğin 0-100 km/s deparı 9.5 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder