27 Kasım 2021 Cumartesi

Mitsubishi Airtrek


Çin'in dev otomobil pazarı bütün üreticilerin iştahını kabartıyor. Bu ülkeye özel olarak üretilen modellerin başında elektrikliler geliyor. Japon üretici Mitsubishi de son dönemin iki popüler kalemi olan SUV gövde tipi ve elektrik motorunu birleştirdi.

Markanın öne çıkık panjur yapısını koruyan otomobilde çift katlı LED far tasarımı da unutulmamış. Çamurluk ve kapı altlarında sunulan siyah renkli korumalar çok kalın olmayan aracın tavanı ve tavan rayları da siyah renkte alınabiliyor. Arka bölümdeyse spoiler, LED stoplar ve yüzgeç anten görülebiliyor. Kapı kollarının hemzemin olduğunu da belirtelim.


Çift renkli deri döşemeye sahip iç mekanda dik yerleşime sahip dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli bulunuyor. Vites selektörü ve bol kullanılan piyano siyahı da ara konsolun dikkat çeken detayları arasında yer alıyor. Boyu 4.6 metre olarak açıklanan aracın genişliği 1.91 metre, yüksekliğiyse 1.69 metre.

Motor detaylarını vermekten kaçınan Mitsubishi, bataryanın 70 kWh kapasiteli olduğunu açıkladı. Yaklaşık 520 km menzil sunduğu belirtilen aracın yaklaşık 270 beygir güç üretmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder